Βοήθεια – Συχνές Ερωτήσεις

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή επιλέγοντας "εγγραφή" στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας και στη συνέχεια πατώντας "δημιουργία λογαριασμού" να οδηγηθείτε στη φόρμα συμπλήρωσης των απαραίτητων στοιχείων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορείτε να διαχειρίζεστε το προφίλ του λογαριασμού σας (προσωπικά στοιχεία, συνδρομή στο Newsletter, ιστορικό παραγγελιών, ebooks, εκπτωτικά κουπόνια) επιλέγοντας "ο λογαριασμός μου" στο ίδιο μέρος της σελίδας όπου πριν βρισκόταν η επιλογή "εγγραφή".

Σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζεται αυτή η επιλογή, θα πρέπει πρώτα να κάνετε είσοδο στο λογαριασμό σας με τα στοιχεία που δηλώσατε κατά την εγγραφή.

Τα μέλη των εκδόσεων Στέμμα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα ωφέλη των προσωποποιημένων υπηρεσιών μας:

 • Πρόσβαση σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 • Μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας
 • On-line παρακολούθηση της παραγγελίας
 • Πρόσβαση σε αναλυτικό ιστορικό της παραγγελίας
 • Διατήρηση βιβλιοθήκης με τα βιβλία που έχουν αγοράσει
 • Ενημέρωση του προφίλ τους και της συνδρομής τους στο Newsletter

Ανεξαρτήτως ποσού αγοράς δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για αποστολές εντός Ελλάδος.

Οι παραδόσεις εκτός Ελλάδος επιβαρύνονται ανάλογα με το βάρος και τον τόπο προορισμού.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας courier με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον παρακάτω λογαριασμό της τράπεζας που συνεργαζόμαστε:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6590-109482-602, ΙΒΑΝ: GR53 0171 5900 0065 9010 9482 602 , SWIFT: PIRBGRAA

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο: ekdoseis_stemma@yahoo.gr. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Πληρωμή μέσω Paypal: Η πληρωμή μέσω Paypal είναι ο πιο διαδεδομένος και ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής παγκοσμίως. Χρησιμοποιώντας το Paypal δεν δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά μόνο στο Paypal.

Συνήθως για Αθήνα, Πάτρα, Θεσ/νίκη, Λάρισα, η παράδοση της παραγγελίας σας θα γίνει σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι χρόνοι παράδοσης της εκάστοτε εταιρίας courier.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του ekdoseis-stemma.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για τα νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου ekdoseis-stemma.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ekdoseis-stemma.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του ekdoseis-stemma.gr, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ekdoseis-stemma.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. 2472/1997.

Ναι, καλώντας μας στο (694 39 30 591).

Όχι. Παρ' όλα αυτά, με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα ωφέλη των προσωποποιημένων υπηρεσιών μας:

 • Πρόσβαση σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
 • Μεγαλύτερη ταχύτητα στην ολοκλήρωση της παραγγελίας
 • On-line παρακολούθηση της παραγγελίας
 • Πρόσβαση σε αναλυτικό ιστορικό της παραγγελίας
 • Διατήρηση βιβλιοθήκης με τα ebooks που έχετε αγοράσει
 • Ενημέρωση του προφίλ σας και της συνδρομής σας στο Newsletter